Yhdistyksemme

THHL on jäsenten etu- ja palvelujärjestö. Tehtävänä on varmistaa jäsenille kilpailukykyiset palvelussuhteen ehdot sekä ylläpitää ja edistää jäsenten työhyvinvointia. Liiton keskeiset arvot ovat avoimuus, luotettavuus, muutosvalmius ja yhdenvertaisuus.

Jäsenet työskentelevät työ- ja elinkeinotoimistoissa (TE-toimistoissa), Ely-keskuksissa, KEHA:ssa sekä erilaisissa palvelukeskuksissa sekä työ- ja elinkeinoministeriössä (TEM). Jäsenemme ovat mm. asiantuntijoita, suunnittelijoita, virastomestareita, toimistonjohtajia, palvelupäälliköitä ja -esimiehiä.

Toimimme lähellä jäsentä. Pohjois-Karjalan Työvoimavirkalijat ry välittää jäsenelle yhdistyksen ja liiton tiedotteita ja muita viestejä. Jokaisen jäsenen käytettävissä ovat myös oman yhdistyksen alueluottamusmiehet sekä kaikki yhdistyksen toimijat.

Piiriyhdistyksellä on oma edustajansa liiton hallituksessa ja liitolla puolestaan edustaja Pardian hallituksessa. Liiton edustajia on mukana niin paikallisesti, alueellisesti kuin valtakunnallisestikin yhteistoimintaryhmissä. THHL on varsin tukevasti työ- ja elinkeinohallinnon toimialan vaikuttajana ajamassa jäsenten etuja.
Koliblues syyskuussa 2015.

 

 

Syyskokous 15.10.2011. Kuvassa eturivissä Eero Lonkainen, hänen takanaan Sirkka-Liisa Kolehmainen
2014 THHL vietti juhlavuotta. Juhlaseminaarin puhujat Ministeri Ihalainen ja liiton puheenjohtaja Eija Tuutti.
Pohjois-Karjala osallistui synttäreille - Esko Moilanen, luottamusmies, Sirkka-Liisa Kolehmainen, puheenjohtaja, työsuojeluvaltuutettu sekä Timo Kettunen, hallituksen jäsen, lakkopäällikkö.
Ja Sauli Hiltunen palkittiin Juhlaseminaarissa 2014.
Juhlaseminaarin ja iltajuhlan lisäksi seuraava päivä urheiltiin. Luottamusmies Esko Moilasen mallia.
Kaikki joukkueen hyväksi, varatyösuojeluvaltuutetun Päivi Väänäsen mallia.